BDO ESG Program

MINŐSÉG. KÖZÖSSÉG. FENNTARTHATÓSÁG.

Jöttünk, láttunk, BDO Global Fenntarthatósági Szolgáltatások Díjat nyertünk

Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert az ügyfelek igényeinek magas színvonalú kiszolgálása mellett plusz energiát tettek abba, hogy a nemzetközi kapcsolatainkat is mélyítsük. 9 BDO tagország bevonásával, közel 6000 ügyfél megkérdezésével egy nemzetközi kutatást készítettünk tavaly. Megvizsgáltuk a vállalatok hogyan állnak a jogszabályok ismeretével, értelemzésével, egyáltalán mit tesznek ha fenntarthatóságról van szó.

BDO Café - A vállalati fenntarthatóságról beszélgettünk Veisz Ákossal

2023 novemberében indult a BDO Café előadássorazatunk, melynek keretében kollégáink egy finom kavé és reggeli mellett tágíthatják tudásukat cégünket érintő fontos témakörökben, feltehetik kérdéseiket az aktuális témákról vállalatunk elismert szakembereinek, és egy könnyed, baráti beszélgetés során építhetik kapcsolataikat. Programunk harmadik vendége az ESG üzletágunk ügyvezetője, Veisz Ákos volt, aki a vállalati fenntarthatóság témakörében magyarázta el nekünk az ESG fontosságát az üzleti stratégiaalkotásban.
A Compliance csapatunk egy önkéntes program keretében sok-sok négylábú napját aranyozta be

A compliance csapatunk egy felejthetetlen napot töltött a Szentendrei Árvácska állatmenhelyen. Az állatmenhely hősies küldetést teljesít, hiszen adományokból működik, táplálja és gondoskodik mintegy 70-80 kutyáról és ugyanennyi cicáról.
A BDO Hulladék Hősök csapata akcióba lépett

A BDO Hulladék Hősök csapata április 26-án csatlakozott a TeSzedd! mozgalomhoz, és a BDO Fenntarthatósági Nagyköveteinek részvételével önkéntesen tisztították meg a Terebesi-erdőt, összesen 39 zsáknyi szeméttől. Az eseményen való részvételünkkel szerettünk volna hozzájárulni környezetünk tisztaságához, illetve felhívni a figyelmet a környezet megóvásának fontosságára és a fenntarthatósági elköteleződésre.

Belső szervezeti célkitűzéseink a fenntarthatóságban

Fenntarthatósági vállalásaink az üzleti működésbenESG Corner podcast

Ha érdekel az ESG és kíváncsi vagy az aktuális hírekre, hallgasd meg az ESG Corner podcastot!

ESG, zöldfinanszírozás, greenwashing, CSRD, EU Taxonómia és még sorolhatnánk. 
Mostanában sokat halljuk ezeket a kifejezéseket, néha el is veszünk bennünk. 
Podcast sorozatunkban szakértőkkel beszélgetünk a fenntarthatóságról, zöld pénzügyekről, etikus vállalatirányításról. A fenntartható működés a megértéssel kezdődik. Tarts velünk!
Aktuális oktatások, képzések

FENNTARTHATÓSÁGI ÉS ESG MEGOLDÁSAINK

Mivel saját szervezetünkben is prioritásként kezeljük a fenntarthatóságot, úgy gondoljuk, hogy lehetőségünk - és felelősségünk -, hogy segítsünk ügyfeleinknek is ebben. Elkötelezett szakemberekből álló csapatunk mélyreható fenntarthatósági és ESG tapasztalattal rendelkezik, és ott támogatják ügyfeleinket, ahol épp tartanak a saját fejlődésükben.