BDO Café - A vállalati fenntarthatóságról beszélgettünk Veisz Ákossal

BDO Café - A vállalati fenntarthatóságról beszélgettünk Veisz Ákossal

2023 novemberében indult a BDO Café előadássorazatunk, melynek keretében kollégáink egy finom kavé és reggeli mellett tágíthatják tudásukat cégünket érintő fontos témakörökben, feltehetik kérdéseiket az aktuális témákról vállalatunk elismert szakembereinek, és egy könnyed, baráti beszélgetés során építhetik kapcsolataikat. Programunk harmadik vendége az ESG üzletágunk ügyvezetője, Veisz Ákos volt, aki a vállalati fenntarthatóság témakörében magyarázta el nekünk az ESG fontosságát az üzleti stratégiaalkotásban.

Szó esett továbbá:
  • az ESG üzletág regionális kutatásának eredményeiről, amely közel 6000 cég részvételével készült…
  • az Uniós fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségnek és a magyar ESG törvénynek való megfelelés kihívásairól
  • valamint a BDO Magyarország ESG stratégiájáról.

A BDO üzleti stratégiájának fontos eleme a fenntarthatóság, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy részletes belső felmérés keretei között arra kerestük a választ, hogy cégünk munkatársai mit gondolnak szervezetünk jelenlegi helyzetéről a témakörben. Az ebből kapott eredmények mentén került kidolgozásra a BDO ESG programja, amely izgalmas feladatokkal kecsegtet az év hátralévő részében.

Izgatottan várjuk az új kihívásokat, és bár tudjuk, hogy hosszú út áll még előttünk, de az első fontos lépéseket már megtettük. A BDO-nál hiszünk a fejlődésben, és hogy közösen, egymást segítve tudunk vállalati, illetve társadalmi szinten is a legtovább haladni a fenntarthatóságban. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a téma, nézd meg a beszélgetésről készült rövid összefoglalónkat!