Számviteli szolgáltatás

Számviteli szolgáltatás

Szolgáltatásainkról:
  • Könyvelési rendszer kialakítása, a meglévő felülvizsgálata
  • Számlarend ügyfélspecifikus kialakítása
  • Számviteli átvilágítások

Többéves tapasztalatunk segítségével könyvelési rendszerek kialakítását, illetve felülvizsgálatát is vállaljuk, számviteli tanácsaink segítségével hatékonyabbá és átláthatóbbá tesszük ügyfeleink nyilvántartásait. Könyvelési szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk megbízóinknak a helyi adminisztrációs munka kialakításában valamint megszervezésében, a számviteli folyamatok kialakításában, szabályozásában. Elkészítjük a szükséges dokumentációkat és igény esetén a törvény által előírt szabályzatokat. Megbízóinkkal állandó kapcsolatot tartunk fenn, melynek során bármilyen kérdésük merül fel, azonnal rendelkezésre állunk.

Kollégáink a könyvelés során tudomásukra jutott információkkal, adatokkal a legszigorúbb követelményeknek megfelelő kiemelt titoktarással bánnak. A titoktartást természetesen nyilatkozatban erősítjük meg.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a konyveles@bdo.hu email címen! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot! Köszönjük érdeklődését!

Hiszünk abban, hogy Veled többek leszünk, és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy mind szakmai, mind személyes téren támogassuk a fejlődésed.