Teljes körű számviteli szolgáltatások

Teljes körű számviteli szolgáltatások

Szolgáltatásainkról:
  • Teljes körű könyvelés
  • Adóbevallások készítése
  • Éves beszámoló összeállítása, részvétel a könyvvizsgálatban
  • Jogszabály által előírt szabályzatok elkészítése
  • Speciális esetek: Deviza alapú könyvelés, Fióktelepek könyvelése, Végelszámolási időszak könyvvitele

A gazdasági tevékenységet támogató könyvelői tevékenységünk célja, feladata az ügyfeleinket abban segíteni, hogy minél átláthatóbb képet kapjanak a vállalkozásaik működéséről.
Az ügyfeleink számára kiemelten fontos, megbízható, precíz és informatív teljes körű könyvelés valamint a hatékony adminisztráció kialakítása mellett célunk, hogy naprakész szaktudásunkkal segítsük ügyfeleinket a minél eredményesebb működésben.

Tevékenységünk közé tartozik többek között a bejövő és kimenő számlák, banki és pénztári tranzakciók könyvelése, tárgyi eszköz analitika vezetése, követelések-kötelezettségek nyilvántartása, egyeztetése, kimenő számlák kiállítása ügyfeleink meghatalmazása alapján, fizetési utalások rögzítése az online banki rendszerekben, ÁFA bevallások és egyéb havi, negyedéves, éves adóbevallások készítése.

A vállalkozások éves zárási feladatainak elvégzése során összeállítjuk a társaság éves beszámolóját, elkészítjük a társasági- iparűzési adóbevallást, s e mellett aktívan részt veszünk a cég könyvvizsgálatában is, segítve a hatékonyabb és gyorsabb könyvvizsgálati, zárási folyamatot.
A társaság számviteli helyzetéről történő folyamatos tájékoztatás mellett egyéb, a megbízónk alaptevékenységéhez kapcsolódó információk, adózási kérdések megválaszolásában is segítséget nyújtunk.

Induló vállalkozások számára elkészítjük a törvény által előírt számviteli szabályzatokat, mint a számviteli politikát, a pénzkezelési,- értékelési,- leltározási, selejtezési szabályzatot illetve segítjük az ügyfeleink részére átlátható információt nyújtó számlarend kialakítását.
Speciális számviteli eljárás alá tartozó vállalkozások könyvelésével is foglalkozunk. Széleskörű szaktudásunk kiterjed külföldi vállalkozások magyarországi fióktelepeinek könyvelésére, végelszámolási eljárás alatt lévő vállalkozások könyvelésére, illetve szolgáltatásaink közé tartozik az eltérő üzleti éves cégek teljes körű számvitele.

2010-től kiemelt jelentőségűvé vált portfóliónk kialakításában a devizás alapú könyvelési szolgáltatás. Megbízóink számára nagy jelentősége van az árfolyamkockázat kiküszöbölésének, s ennek érdekében a számviteli törvény által megengedett EUR illetve más devizanemben történő könyvvezetést is vállalunk.

Külföldi vállalkozások által igényelt külföldi számlarend struktúra adaptálását is vállaljuk, illetve tapasztalatunk kiterjed több dimenzós könyvelési rendszerek kialakítására is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a konyveles@bdo.hu email címen! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot! Köszönjük érdeklődését!

Hiszünk abban, hogy Veled többek leszünk, és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy mind szakmai, mind személyes téren támogassuk a fejlődésed.