• Díjaink

Utóbbi években elnyert díjak

2017

Zynternship Awards 2017

 

A pályázat keretében a gazdálkodó szervezetek gyakornoki programjait értékelte egyrészt egy szakmai zsűri, másrészt a felsőoktatásban tanuló hallgatók. A mérlegelt szempontok közé tartozott a kiválasztási folyamat, a gyakornoki programban résztvevők elégedettsége, a hosszú távú fejlődési lehetőség. Három kategóriába sorolták a díjazott cégeket, melyek közül a több mint 6.000 beérkezett szavazat valamint a zsűri értékelése alapján a BDO ezüst fokozatú minősítést nyert 2017-ben.

2016

Legjobb Nemzetközi Bérszámfejtő
Vállalata

 

A díj a bérszámfejtés szakmának az egyik legfontosabb nemzetközi elismerése, ahol technológiai szolgáltatók, tanácsadók és bérszámfejtők versenyeznek az elmúlt évi teljesítményük alapján. A bérszámfejtő szakma rengeteget fejlődött az utóbbi években. Az automatizálás és az egyéb IT fejlesztések növelik a pontosságot, az adatbiztonságot, és egyre jelentősebb stratégiai szerep hárul a bérszámfejtés szakértőire. A BDO Magyarország büszke arra, hogy a hálózaton belül az innovációk ezen a szakterületen sokszor Magyarországon jelennek meg először, így már 2. alkalommal vehette át a díjat a BDO Global Outsourcing csapata.

2016

2017

Felelős Foglalkoztató

 

A rendezvény célja a felelős foglalkoztatás jó példáinak bemutatása, együtt gondolkodás a szakma meghatározó képviselőivel, a nagyvállalatok, a kis- és középvállalatok, illetve a közszféra lehetőségeinek megvitatása, valamint a felelős foglalkoztatás területén a jó gyakorlatok díjazása. 2017-ben már második alkalommal szavazott bizalmat a zsűri a BDO-nak és jutalmazták felelős foglalkoztatói címmel.

2016

Legjobb Női Munkahely

 

A „Legjobb Női Munkahely 2015 Pályázat” célja, hogy rámutasson a nők foglalkoztatásának esélyegyenlőségi szempontján túl a nők alkalmazásának gazdasági szükségszerűségére és jó példákat mutasson be, amelyeket más munkáltatók is átvehetnek. A példaként szereplő munkahelyeken a munkavállalók érdekeit is figyelembe véve segítik a munka és a családi élet összeegyeztetését. Mindez rendkívül ngy elismerés számunkra, hiszen munkavállalóink közel 80%-át hölgyek alkotják,  így ez egy nagyszerű visszacsatolás számunkra, hogy a legjobb női munkahelyek közé tartozik a BDO.

2015 2016

 

 

 

 

2017

 

 

 

2018

Családbarát munkahely

Első helyezést ért el a BDO Magyarország közepes méretű vállalat kategóriában a 2015-ös „Családbarát Vállalat” pályázaton. Az elismerést azon törekvéseink kapcsán ítélte meg a szakmai zsűri, mivel támogatjuk a munkavállalóink családalapítási terveinek megvalósítását, valamint családbarát programunkkal megkönnyítjük a gyermekvállalást követő visszatérésüket a munka világába.
Filozófiánk a következő évben is nagy sikernek örvendett, mivel az  Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Családbarát Munkahely 2016 díjat is elnyertük.

2017-ben ismét díjazottak közé választotta a Három királyfi, három királylány alapítványt a BDO Magyarországot.

 

2018-ban immár 4. alkalommal részesültünk Családbarát Vállalat kitüntetésben.

2015

Colibri Internship Awards – Közönségdíj

Vállalatunknál közel 10 éve működik sikeresen a gyakornoki programunk, mely keretében főiskolai és egyetemi hallgatókkal dolgozunk együtt tanulmányaik során. Az államvizsgát megelőzően releváns szakmai feladatokkal, rugalmas munkarenddel, egyértelmű elvárásokkal és szakmai kihívásokkal várjuk gyakornokainkat. A szakdolgozatot követően karriertervvel szemléltetjük az előrelépési lehetőségeiket, összeegyeztetve egyéni céljaikkal. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a szavazásban résztvevők véleménye alapján részesülhettünk ebben a díjban.

2015

Az év könyvvizsgáló hálózata

A BDO nyerte el „Az év hálózata” címet az a könyvvizsgáló iparág elismert szaklapjának, az International Accounting Bulletinnek (IAB) díjazásán. Az évente sorra kerülő IAB Awards a könyvvizsgáló szakma világszerte nagy presztízsnek örvendő eseménye.
„Az év hálózata” díjat évről évre olyan nemzetközi céghálózatoknak ítélik oda, amelyek nyereséges növekedési stratégiát valósítottak meg az elmúlt 12 hónapban, és számos fő stratégiai és működési területen kiemelkedően teljesítettek. Emellett fontos szempont az is, hogy a kiválasztott cég folyamatosan magas minőségű szakmai szolgáltatást nyújtson elismert márkanév alatt.

2014

Business Superbrands

Nagy elismerés számunkra, hogy 4. alkalommal nyertük el a Business Superbrands címet. A Business Superbrands Bizottság a Bisnode csoport által létrehozott Bisnode Rating kockázatossági mutatószám, illetve az éves árbevétel alapján vizsgált és szűrt közel 4.000 vállalatot tartalmazó listából, valamint az iparági szövetségek, szakmai szervezetek által tett ajánlások figyelembevételével választotta ki az év legkiválóbb üzleti márkáit. A Business Superbrands státus ezáltal megerősíti az adott márka pozícióját, növeli presztízsét és megkülönbözteti a márkát versenytársaitól.