Gyártóipar

Gyártóipar

A BDO globális hálózatának erőforrásai és tudásbázisa biztosítja számunkra a globális és regionális piaci információk mindenkori rendelkezésre állását. Nemzetközi tapasztalatunkra, valamint a helyi gazdasági környezet pontos ismeretére alapozva dolgozzuk ki személyre szabott megoldásainkat, mind nemzetközi, mind hazai vonatkozású projektek és megbízások során.

A gyártóipar jövője
A mai globális gazdaságban a gyártóknak rugalmasságra, agilitásra és leleményességre van szükségük ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjanak a dinamikus piaci feltételekhez.

A gyártók új és régóta fennálló kihívásokkal küzdenek egyszerre, többek között:

  • A globális ellátási lánc megszakadása
  • Megnövekedett vásárlói elvárások
  • A gazdasági környezet változása
  • Változó kereskedelmi és vámkörnyezet
  • Az ipari technológiát érintő zavaró tényezők
  • Változó szabályozások

 

A BDO-nál segítünk a termelő szervezeteknek, hogy a kihívásokat lehetőségekké formálják. Minden ügyfelünk számára személyre szabott megközelítéseket kínálunk, amelyek egyensúlyt teremtenek a jövőorientáltság és a pragmatizmus között.  Mélyreható tapasztalatunk és gyakorlatias megközelítésünk együttesen segítenek a vállalatoknak abban, hogy az új lehetőségeket jobb minőségű, hatékony és eredményes termelésre használják fel.

Számviteli, könyvelési, adó- és professzionális tanácsadói szolgáltatásaink átfogó portfóliója segíthet a gyártóknak minden üzleti igényükben, az ellátási lánc menedzsmenttől az Ipar 4.0 technológia bevezetéséig és azon túl.