Rólunk

Csapatunk. Céljaink.

BDO Magyarország

Sikerünk mércéje az, amit együtt érünk el

A BDO-nál a vállalati kultúra mindenek előtt áll. Hiszünk abban, hogy akkor vagyunk sikeresek, ha tudatos és gondoskodó vállalati kultúrát építünk és ápolunk, amely az embereket helyezi minden tevékenységünk középpontjába.
BDO Magyarország

Közösségünk. Céljaink.

Tevékenységünk lényege, hogy minden nap segítsünk az embereknek egy jobb jövőt teremteni. Ez a gondolkodásmód hajtja a folyamatos növekedésünket azáltal, hogy támogatjuk munkatársaink fejlődését, ügyfeleink sikerét és közösségeink jobbá tételét. Ez azt jelenti, hogy látjuk, mi lehetséges, és elkötelezzük magunkat a kivételes eredmények elérése mellett. A BDO-nál olyan kultúrát képviselünk, amelynek lényege, hogy szakembereink a munkájuk során, a vállalati vezetők számára adatokon és szakmai tapasztalaton alapuló perspektívákat, valamint könyvvizsgálói, adó- és tanácsadói szolgáltatásokat nyújtsanak, ezzel segítve a vállalatokat abban, hogy a szokásos üzletmenetet a megszokottnál jobbá és hatékonyabbá tegyék.

A BDO célja és értékei

Legfontosabb célunk, hogy minden nap hozzájáruljunk az emberek boldogulásához. Minden tevékenységünk ennek a célkitűzésnek a szolgálatában áll, és öt alapvető értékünk irányítja a közös munkánkat és ügyfeleink kiszolgálását. Ezen alapvető célunk és értékeink együttesen alkotják vállalkozásunk alapját, és már több évtizede ezek határozzák meg gondolkodásmódunkat.

BDO céljai és értékei

sustainability

Fenntarthatóság és ESG

Hiszünk abban, hogy az üzleti világ jövője a fenntartható vállalatokban rejlik, és tudjuk, hogy felelősségteljesen kell kezelnünk az erőforrásainkat, valamint gondoskodnunk kell az emberek és a bolygó jólétének megőrzéséről - ez nemcsak helyes, hanem elengedhetetlen. Az ESG (Environmental, Social, and Governance) szempontok beépítésével üzleti stratégiánkba, valamint az ESG elvek beágyazásával kultúránkba és mindennapi működésünkbe, nap mint nap teljesítjük alapvető célunkat, hogy segítsük közösségeink és környezetünk boldogulását. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a jövő generációinak pozitív változásokat teremtsünk, akár saját vállalatunkon belül, akár ügyfeleinknek segítve az egyedi ESG-út megtalálásában.
Diversity

Sokszínűség, méltányosság és befogadás

Vállalkozásunk akkor virágzik, amikor mindazok, akik segítenek kultúránk építésében, maguk is részesülnek belőle. Szakembereink sokféle képességet, nézőpontot és tapasztalatot hoznak a kölcsönös interakcióinkba, legyen szó egymásról, ügyfeleinkről, közösségeinkről vagy a világról. Közös sikerünk az a méltányosságon és az elfogadáson múlik. Hisszük, hogy e kultúra megteremtéséhez és fenntartásához úgy kell elfogadni az embereket, amilyenek és fel kell ismerni, hogy mindenkinek másra van szüksége a boldoguláshoz. Tudatosan olyan kapcsolatokat alakítunk ki, amelyek révén egy fenntarthatóan inkluzív és minden érdekelt fél számára előnyös szervezetet kívánunk létrehozni.
sustainability

Elkötelezett közösség

Az értékmegőrzés a tevékenységünk lényeges részét képezi. Ez azt jelenti, hogy hozzá kell járulnunk azoknak a közösségeknek a jólétéhez, ahol élünk és dolgozunk, hogy saját sikerünk fenntartható legyen. Eddigi történetünk során mindig büszkén támogattuk a helyi nonprofit, polgári és szakmai szervezeteket, amelyek hozzájárulnak saját közösségük sikeréhez. A BDO Counts nevű társadalmi felelősségvállalású programunk jeleníti meg a víziónkat a kis és nagy kezdeményezések révén megvalósuló felelősségvállalásról és szakembereink szenvedéllyel végzik ezt a munkát, amire igazán büszkék vagyunk.
innováció

Innováció

A gyors változások korszakában a BDO átalakítja üzletét annak érdekében, hogy ügyfeleink is átalakulhassanak. Számunkra az innováció több, mint technológiai beruházás. Ez egy gondolkodásmód. Közvetlen kapcsolat van a vállalatunk kultúrája és az innovatív képességünk között. A legjobban akkor működik, amikor az egyének és csapatok nyitottak és megosztják ötleteiket - függetlenül attól, hogy sikeresek vagy kudarcot vallanak. Az emberközpontú kultúra létrehozásával minden egyén a legjobbat hozhatja ki magából és ötleteiből minden nap a munkahelyen, és segíthet mind munkatársainknak, mind ügyfeleinknek az innováció átalakító erejének kihasználásában, hogy kivételes eredményeket érjenek el.

Élet a BDO-nál

A BDO-nál úttöröi vagyunk a bátor vezetés kultúrájának és nálunk mindenki hozzájárul a közös sikerhez. Hisszük, hogy Te már az első BDO-nál töltött napodon jelentős hatást gyakorolhatsz, tapasztalt szakemberként vagy alumni tagként egyaránt.  Mi az a BDO-csapat vagyunk, amely közös célokért dolgozik, miközben segít minden egyes embernek megtalálni, hogy saját céljait hogyan tudja eredményesen összeegyeztetni cégünk céljával. Büszkék vagyunk arra, hogy ez a vállalat támogatja és bátorítja szakembereinket a bennük rejlő képességek teljes mértékű felszabadítására.

Megosztjuk ötleteinket és meghallgatjuk egymás elképzeléseit  és törekszünk arra, hogy mindenki számára egy jobb jövőt építsünk.


rugalmasság

Rugalmasság a BDO-nál

Ahogy munkatársaink és ügyfeleink igényei fejlődtek, úgy változott a rugalmas munkahelyi stratégiánk is. Rugalmas megközelítésünk lehetővé teszi munkatársaink számára, hogy csapatukkal együttműködve döntsenek arról, hogy hol és hogyan dolgozzanak a vállalat és az ügyfél iránti felelősség alapján Mivel mindenkinek egyedi igényei, felelősségei és érdekei, rugalmassága van, ezért a BDO-nál nem ismerjük az egy-méret-mindenkire-jó megközelítést. BDO irodájában, az ügyfél telephelyén vagy egy távoli helyszínen töltött munkaidő hétről hétre, csapatról csapatra és megbízásról megbízásra változhat. Arra bátorítjuk munkatársainkat, hogy találják meg azokat az egyéni megoldásokat, amelyek egyaránt előnyösek számukra, valamint ügyfeleink és kollégáink számára is.

Hálózat és közösség

A BDO egy olyan globális szervezet része, amely több mint 160 országban és önálló területen van jelen,

több mint 97 000 szakemberrel, akik több mint 1700 irodában dolgoznak. A globális hálózat mélyíti a tudásunkat a különböző földrajzi területeken, iparágakban és hatásterületeken. Együttesen mindannyian azért a közös célért dolgozunk: hogy ügyfeleinknek kivételes szolgáltatást nyújtsunk, függetlenül attól, hogy a világ mely pontján folytatnak üzleti tevékenységet.

Megfelelés és etika

A kivételes ügyfélkiszolgáláshoz kivételes elkötelezettségre van szükség az integritás, a felelősség és az elszámoltathatóság iránt.  Alapvető célunk vezérel minket minden tevékenységünk során, és kulcsfontosságú annak biztosítása szempontjából, hogy alapvető értékeink továbbra is központi szerepet töltsenek be közös munkánkban. Ezek az értékek olyan normákat határoznak meg, amelyeket munkánk, kapcsolataink és szakembereink testesítenek meg.