• Pénzügyi szektor

Pénzügyi szektor

A BDO Magyarország több éve van jelen a hazai pénzintézeti tanácsadásban, melynek több szektorával kapcsolatban mélyreható ismereteket és jelentős tapasztalatot sajátított el könyvvizsgálati és tanácsadási projektek kivitelezése során. A BDO jelentős pénzügyi-, adótanácsadói tapasztalattal és könyvvizsgálati referenciákkal rendelkezik a pénzintézeti szektor teljes spektrumában: bankok, takarékszövetkezet, magyar- és nemzetközi kockázati tőke alapok valamint biztosítók a megbízóink, akik számára nem csak könyvvizsgálatot, hanem az ügyfeleikkel kapcsolatban üzletértékeléseket, átvilágításokat, tovább testre szabott üzleti-, stratégiai-, és tranzakciós tanácsadást is nyújtunk.

A BDO globális hálózatának erőforrásai és tudásbázisa biztosítja számunkra a globális és regionális piaci információk mindenkori rendelkezésre állását. Nemzetközi tapasztalatunkra, valamint a helyi gazdasági környezet pontos ismeretére alapozva dolgozzuk ki személyre szabott megoldásainkat, mind nemzetközi, mind hazai vonatkozású projektek és megbízások során.
BDO Magyarország tagja a „Financial Services Group”-nak, melyet a nemzetközi BDO hálózat hozott létre számos aktív résztvevővel a világ minden tájáról. A közösség fő célja az pénzintézeti szektorral kapcsolatos tapasztalatok és információk megosztása, publikációk kiadása, illetve nemzetközi képzések tartása elismert nemzetközi szakemberekkel, ezzel is növelve és megosztva a csoport tudásbázisát.

Amennyiben bármelyik pénzintézeti szolgáltatásunk iránt érdeklődik, kérjük küldjön levelet részünkre a [email protected]  email címre. Várjuk jelentkezését!