BDO GLOBAL:

2022-es pénzügyi eredmények a BDO-nál

16 december 2022

Az elmúlt 18 hónapban a világgazdaság erőteljes átalakuláson ment keresztül, ami alatt a BDO globális szolgáltatásai iránti kereslet megugrása történt meg a legtöbb üzletágban és iparágban. A BDO innovatív szolgáltatásokba és technológiába történő befektetései megteremtették az alapot a növekedéshez, a munkatársak fejlesztéséhez és a fenntartható ügyfélközpontú megoldások nyújtásához.

A BDO 2022. szeptember 30-án zárult évre 12,8 milliárd USD / 11,8 milliárd EUR összesített bevételt realizált, ami 12,1%-os növekedést jelent az előző évhez képest változatlan árfolyamon számolva (+20% USD-ben, +8,76% EUR-ban).

Az EMEA-régióban, és különösen Európában a növekedést a folyamatos geopolitikai kérdések és konfliktusok befolyásolták. Az Egyesült Királyság és Németország piacán stabil és szilárd növekedést figyelhettünk meg, és örömmel látjuk, hogy stratégiai megközelítésünk más piacokon, többek között Franciaországban, Norvégiában és Izraelben is nagyobb márkabizalmat és növekedést eredményezett.