Informatív adatszolgáltatás

Informatív adatszolgáltatás

Szolgáltatásainkról:

 

  • Alapos, folyamatos tájékoztatás a társaság számviteli helyzetéről
  • Jelentések készítése az ügyfél, illetve egyéb hatóságok részére
  • Jogszabályokban előírt tájékoztatási és adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése
  • On-line lekérdezési lehetőség

Munkánk alapja a vállalkozás gazdasági eseményeinek pontos, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése annak érdekében, hogy a gazdasági társaságok eleget tudjanak tenni adókötelezettségeiknek, és naprakész képet kapjanak vállalkozásuk helyzetéről.

Könyvelési szolgáltatást nyújtunk a legkülönbözőbb iparágakban tevékenykedő Ügyfeleinknek a kereskedelmi tevékenységtől az ingatlan-beruházásokig.

Ügyfeleink részére havi, negyedéves jelentéseket készítünk a megbízóink által kért tartalommal, formában. A havi, negyedéves riportokhoz zárási könyvelési feladatok végzését is vállaljuk, így biztosítva, hogy ügyfeleink valós képet kapjanak vállalkozásuk működéséről. Nemzetközi jelentések készítésében is segítséget nyújtunk.

Megbízóinknak teljes körű képviseleti tevékenységet nyújtunk a hatóságok előtt, illetve partnerek vagyunk bármilyen adóhatósági vagy egyéb állami szervek felé történő állásfoglalások kérésében, adóhatósági revíziókra való felkészülésben, részvételben, önrevíziók elkészítésében. Adóhatósági ellenőrzés előtt vállaljuk a tranzakciók teljes körű átvilágítását, ezzel is csökkentve az adóhiány megállapításának kockázatát.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat.

A törvény által előírt adatszolgáltatási kötelezettség betartásán túl nagy gondot fordítunk az ügyfelünk és egyéb harmadik felek felé történő hatékony és informatív kommunikációra, ezt egyszerűsíti az adatok online lekérdezhetőségének lehetősége is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a konyveles@bdo.hu email címen! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot! Köszönjük érdeklődését

Hiszünk abban, hogy Veled többek leszünk, és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy mind szakmai, mind személyes téren támogassuk a fejlődésed.