BDO ESG Szakmai Tréning

Csatlakozzon a 3 napos tréninghez, ahol szakértők osztják meg ismereteiket!

BDO ESG Szakmai Tréning

23 szeptember 2024 - 25 szeptember 2024

Kőér utca 2/AC 1103, Budapest, Magyarország
2024 január 1-jén hatályba lépett az ESG törvény, amely a Számviteli törvényt is módosította. Ennek eredményeként 2025-től több mint 1000 hazai nagyvállalatnak kell átvilágítania beszállítói láncát, és a pénzügyi jelentéseiben fenntarthatósági témákról is be kell számolnia. Az új előírások új kihívások elé állítják az ESG feladatok elvégzésére kijelölt vagy kijelölni tervezett kollégákat. Munkájuk szakmai támogatása érdekében a BDO háromnapos ESG szakmai tréninget indít, amelynek első alkalma nagy sikert aratott. Ha érdeklődik képzésünk iránt, tekintse meg lent a korábbi résztvevők visszajelzéseit.
 • Szeretné megismerni az ESG és az üzleti működés összefüggéseit?
 • Érdekli, hogy hogyan jelenik meg a fenntarthatósági elvárás a jogszabályokban, hogyan érinti ez a vállalatokat?
 • Milyen területek bevonása szükséges az ESG projektekhez?
 • Miről kell jelenteni a vállalatoknak, és milyen konkrét indikátorokat szükséges jelenteni az ESRS fő pillérei mentén?
 • Hogyan mérje fel a fenntarthatósághoz kapcsolódó kockázatait, lehetőségeit, valamint környezetre gyakorolt hatásait?
 • Szeretné megtudni, hogyan számíthatja ki vállalata karbonkibocsátását?
 • Milyen eszközök és módszertanok állnak rendelkezésre az ESG teljesítmény mérésére és jelentésére?
Csatlakozzon ESG szakmai tréningünkhöz, ahol a BDO ESG szakértő tanácsadói, banki, nagyvállalati és ESG IT szakértők osztják meg ismereteiket, tapasztalataikat a fenti témákban.

A tréning díja:
 • Early bird kedvezmény (első 5 jelentkező): 249.900 Ft + ÁFA/fő
 • Teljes díj: 349.900 Ft + ÁFA/fő
Előjelentkezés július 15-ig!

A tréning elvégzéséről oklevelet állítunk ki a résztvevők számára.

A tréning során ebédet biztosítunk a résztvevőknek.
 

A tréning célja
A képzés során a BDO tapasztalt ESG tanácsadói és piaci szakemberek bevonásával üzleti esettanulmányok segítségével sajátíthatja el az ESG alapfogalmait és gyakorlati alkalmazását. A program során bemutatásra kerülnek a fenntarthatósággal kapcsolatos fontosabb jogszabályi követelmények és nemzetközi standardok (CSRD/ESRS, ESG törvény előírások), amelyek ismeretében képessé válik a résztvevő az ESG jellegű projektek, kihívások azonosítására és értékelésére saját vállalata kontextusában. A BDO ESG terület projekt tapasztalatait felhasználó, gyakorlat orientált képzés elvégzésével a résztvevők birtokában lesznek a szükséges tudásnak és kompetenciáknak, amely révén alkalmasak lesznek arra, hogy magabiztosan kezeljenek ESG projekteket, és támogassák szervezetük fenntartható fejlődését.

Kinek szól a tréningünk?

 • ESG projekt felelősöknek, akik meglevő feladataik mellett foglalkoznak ESG kérdésekkel.
 • Az ESG projektek beszerzéséért felelős területek képviselőinek.
 • Minden olyan szakmai vezetőknek, aki szeretné megismerni a vonatkozó ESG elvárásokat, ezek milyen feladatokat, kötelezettségeket rónak a vállalatra.
 
A JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

Visszalépési és lemondási feltételek: 2024.09.23.24.25. - ESG tréning

A résztvevő a rendezvényre való jelentkezéssel egyidőben elfogadja a jelentkezési és visszalépési feltételeket. A regisztrációról a BDO Magyarország ESG Tanácsadó Kft. 2 munkanapon belül visszaigazoló emailt küld a jelentkezési lapon megadott email címre, amely tartalmazza a díjbekérőt. Kérjük az ott feltüntetett összeg határidőn belüli átutalását, mert csak ebben az esetben tudjuk biztosítani a rendezvényen történő részvételt. Visszalépésre kizárólag írásban, az esg@bdo.hu elektronikus címre megküldve van lehetőség. A regisztráció külön költség felszámítása nélkül lemondható a visszaigazolást követő 10 munkanapon belül. A rendezvényt megelőző lemondás vagy előzetes bejelentés nélküli távolmaradás esetén a költségviselő a teljes részvételi díjat köteles megtéríteni. A BDO Magyarország ESG Tanácsadó Kft. fenntartja a jogot a programváltozásra. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a meghatározott minimumot, fenntartjuk a jogot a képzés időpontjának, helyszínének módosítására.

Visszajelzések korábbi résztvevőktől


BDO ESG Webinárium

Ha többet szeretne megtudni az ESG törvényről, nézze meg a januári webináriumunk felvételét, ahol szakértőink foglalják össze a legfontosabb tudnivalókat.
A webinárium során az ESG-törvény alkalmazását mutattuk be példákkal a BDO ESG terület szakértőivel Veisz Ákossal, Kovács Zsófia Adriennel, és a Kingfisher szakértőjével dr. Balásfalvi-Kiss Andrással. Fenntarthatósági jelentéstételi (CSRD/ESRS) és beszállítói átvilágítási kötelezettséget (ESG-beszámoló) ír elő a hazai jogalkotó, az Európai Uniós irányelvekkel összhangban, amelyben közel 1000 hazai nagyvállalat érintett.ESG Corner Podcast

Hallgassa meg az ESG Corner podcastot, melyben a BDO ESG üzletágának szakértői vitatják meg a témakör legfontosabb aktualitásait.
ESG, zöldfinanszírozás, greenwashing, CSRD, EU Taxonómia és még sorolhatnánk. Mostanában sokat halljuk ezeket a kifejezéseket, néha el is veszünk bennünk. Podcast sorozatunkban szakértőkkel beszélgetünk a fenntarthatóságról, zöld pénzügyekről, etikus vállalatirányításról. A fenntartható működés a megértéssel kezdődik. Tartson velünk!