A gyakorlati tudás szakértője

A gyakorlati tudás szakértőjeként kívánjuk támogatni ügyfeleinket abban a törekvésükben,
hogy tudásuk mindig naprakész legyen, ezért képzéseinken könnyen és gyorsan elsajátítható módszereket adunk. Célunk, hogy hatékonyan segítsük partnereinket abban, hogy folyamatosan fejlesszék szakmai tudásukat, kompetenciáikat.

Szolgáltatásaink a vállalati kompetenciafejlesztés széles spektrumát ölelik fel: foglalkozunk egyéni és csoportos kompetencia felméréssel és fejlesztéssel, projekt- és munkacsoportok eredményességének javításával, valamint képzési stratégia és tervezetek kidolgozásával.
A szakmai fejlődés elkötelezett híveként nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink lépésről lépésre sajátítsanak el friss tudást, amelyet munkájuk során nap mint nap kamatoztathatnak.
Kiemelten foglalkozunk a megrendelői és résztvevői igényekhez való alkalmazkodással, szolgáltatásaink magas minőségének megtartásával, illetve a tanultak beépülésének támogatásával.

A fejlődést folyamatként szemléljük, amely nem az oktatóterem ajtajában kezdődik és ér véget. A felméréstől a fejlesztési folyamatokon át a beépülést támogató fázisig bezáróan sokféle módszertant és szemléletmódot tudunk felmutatni. Tesszük ezt annak érdekében, hogy minél rugalmasabban tudjunk megfelelni ügyfeleink igényeinek és elvárásainak.
Trénereink tudása és tapasztalata, a képzések sokszínűsége és gyakorlatiassága a garancia arra, hogy az Ön számára is a BDO Akadémia a legmegfelelőbb szakértő partner a fejlődésben.
Tudjuk, hogy a fejlesztésre szánt erőforrások − pénz és idő − kulcsfontosságú szerepet játszanak a vállalatok életében, ezért segítjük ügyfeleinket a fejlesztésre fordítható források előteremtésében, a pályázati lehetőségek kiaknázásában.

 

HAMAROSAN INDULÓ KÉPZÉSEK:

Összes képzés