• Kontrolling rendszerek kiépítése - EASY

Kontrolling rendszerek kiépítése - EASY

 

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZEINK TELJES KÖRŰ VÁLLALATVEZETÉSI KONTROLLT KÍNÁL

Office eszközökkel, barátságos felületeken, bárki által betanítás nélkül kezelhető eszközeink könnyen integrálhatók bármely cég bármely meglévő könyvviteli, ügyviteli, vállalatirányítási rendszeréhez. Az eszközök, magyar, angol és német nyelven is működtethetőek, a jelentések e három nyelv bármelyikén prezentálhatóak. A pénzügyi adatok, információk bármely kívánt devizában is elérhetőek. A programok felhő alapú szolgáltatás keretében vagy helyi telepítés után is működtethető.

 

NEXT - Pénzügyi tervező rendszer modul

Rövid-, és középtávú pénzügyi tervezési modellünk a vállalkozás teljesítményét meghatározó külső és belső tényezők feltárásán, elemzésén és projekcióján alapul. A konzisztencia ellenőrzését grafikus felületek támogatják. A modell hiteligénylések mellékleteként több pénzintézetnél bizonyított már.

 

MAIN - Menedzsment információs rendszer modul

Komplex menedzsment információs, és jelentési rendszerünk a sikeres vállalkozásvezetéshez szükséges valamennyi releváns információt egy közös platformon kezeli a vezetők döntéshozatali támogatását, valamint az üzleti működés transzparenciájának fenntartását szolgálva.

 

CHECK – Részletes kontrolling rendszer modul

vállalat teljesítménymutatóit folyamatosan nyomon követő, elemző, a beavatkozásra az installációkor beállított, de bármikor meg is változtatható kiemelt paraméterek változásakor automatikusan figyelmeztető egyedi igényekre alakított, informatív grafikus felületekkel ellátott rendszert kínálunk.

 

CASH - Dinamikus cash flow tervező rendszer modul

Az egyszerűen kezelhető és folyamatosan frissíthető modellel megnyugtató kontroll alatt tartható a vállalkozás készpénzforgalma, megbízhatóan tervezhető a likviditás. A vezető munkatársak jogosultságokhoz köthetően tekinthetnek be a cég készpénztermelésébe, illetve felhasználásába.

 

“VISUAL FINANCE”

Eszközeink grafikus felületei nem látványelemek! A pénzügyi mutatók, információk, teljesítményindikátorok könnyed, informatív bemutatásán túl a konzisztencia ellenőrzését szolgálják.

PRAGMATIKUS MEGOLDÁSOK, INFORMATÍV KIMUTATÁSOK

Az eredményes és körültekintő vállalatvezetés érdekében gyakran szükségessé válik, hogy kilépjünk a számviteli törvény által definiált formai keretekből. Megtervezzük, és folyamatosan frissítjük a vállalkozás számára leginformatívabb eredménykimutatás-, mérleg-, cashflow-kimutatás sémákat.

SZEMLÉLET

Eszközeink nemcsak feladatok elvégzését szolgálják, de általuk egy szofisztikált pénzügyi szemléletet is közvetítünk, amely feltárja, bemutatja és segíti kihasználni a vállalkozás potenciáljait a jövedelmezőséget és a készpénztermelő képességet kijelölve legfőbb prioritásokként.

Kontakt: [email protected] [email protected]