• Finanszírozás-szervezés

Finanszírozás-szervezés

A különböző banki, intézményi, vagy esetlegesen magán kölcsönök bevonása valamely vállalkozás finanszírozásába speciális tudást igénylő feladat. Szakértőként, tanácsadóként számos vállalkozás finanszírozását kísérjük figyelemmel és szinte minden finanszírozóval rendszeres kapcsolatokat ápolunk. Ismerjük a bankrendszer mozgásait, a trendeket, az egyes bankok aktuális hitelezési aktivitását, a preferenciákat és a sikeres finanszírozási igények feltételeit.

Az elérhető források elemzése mellett, ugyanolyan fontosnak tartjuk annak helyes meghatározását, hogy a vállalkozásnak milyen típusú kölcsönre, kölcsönökre van szüksége. Professzionálisan készítjük elő az ügyfeleink pénzügyi igényeit, lefordítjuk a bankok nyelvére és biztosítjuk a hitelkérelemhez szükséges információk határidőben történő rendelkezésre állását.

Javasoljuk, hogy ügyfeleink versenyeztessék a pénzintézeteket és ehhez támogatást nyújtunk számukra. Segítünk az alkuban, a kölcsönszerződések bonyolult feltételrendszerében való eligazodásban, illetve a szerződések véglegesítésében. Ha szükséges végig kísérjük a folyamatot egészen a hitellehívásig, és részt veszünk az azt követő rendszeres banki kapcsolattartásban is.

Kontakt: Börcsök Péter [email protected]