• Audit senior

Audit senior

10 június 2022

Munkavégzés helye: Budapest
Elvárt kompetenciák:
Jelentkezési határidő: 2022.08.31.
Kontakt: [email protected]

BDO: ahol sikerünk kulcsa a közösség, tudás és teljesítmény!

TÁMOGATOTT KÉPZÉSEK- EXTRA SZABADNAPOK- MAGAS FOKÚ SZAKÉRTELEM- SZUPER CSAPAT- STABIL MUNKAHELY- RUGALMASSÁG

Kik vagyunk?

Szívesen csatlakoznál a legnagyobb magyar tulajdonban lévő tanácsadó multihoz, ahol sikerünk kulcsa a teljesítmény, tudás és a közösség? A BDO egy nemzetközi hátterű cég, amely közel 170 országban van jelen, ám az irodák helyi stratégiai döntések alapján működnek, így reagálva leggyorsabban az adott gazdasági eseményekre. A BDO-nál fontosnak tartjuk az emberközpontúságot, az újításokra való nyitottságot és a kiváló minőségű szolgáltatás fenntartását.

Milyen a BDO-nál dolgozni?

„Az elmúlt lassan 3 évben nekem a BDO nemcsak tudást, fejlődést, hanem remek barátokat és ismerősöket is adott. A csapat összetartó, segítőkész, mindig lehet rájuk számítani. A csapatépítőkön a programok mindig kiválóak és változatosak, ezeken a rendezvényeken mindig mindenki jól szórakozik.” – Lujza, audit

Kit keresünk?

Könyvvizsgálóként széleskörű tapasztalatra tettél szert az elmúlt pár évben és szeretnéd tovább kamatoztatni, fejleszteni a tudásod? Lelkesedéssel tölt el a munkád, de már fontos számodra a rugalmasság és a munka-magánélet egyensúlya is?  Ha a válasz IGEN, akkor itt a helyed!

Feladataid közé tartozna:

  • Minőségi könyvvizsgálati szolgáltatás biztosítása az ügyfeleink számára
  • Az audit folyamat megtervezése, esetleges kockázatok, problémák feltárása
  • A munka monitorozása és menedzselése, junior kollégák szakmai irányítása, mentorálása
  • Szakszerű dokumentáció elkészítése
  • Felmerülő ad-hoc problémák megoldása

Hol van az iroda?

  • Amikor épp nem otthonról vagy ügyfélnél dolgozol, akkor irodánkat a X. kerületben könnyen megközelíthető helyen, metró, és több villamos, busz vonalán éred el, ahonnan már csak pár perc sétát kell megtenned. Autóval érkeznél? Ez esetben parkolási lehetőséget is biztosítunk.
  • Irodaházunkban étterem, a közelben pedig két bevásárlóközpont vár Rád, akár munkatársi kedvezményekkel. A nap folyamán pedig szolgáld ki és frissítsd fel magad konyhánkban egy finom kávéval vagy teával!

 

Csatlakozz a BDO csapatához, tanulj, fejlődj és építsd velünk a karriered!

 

Jelentkezés