Miért a BDO?

júl. 26, 2021

BDO szakemberként egy dinamikus, vállalkozó szellemű környezetben dolgozhatsz segítve a BDO lendületes növekedését, miközben folyamatosan bővítjük ügyfeleinket és új irodákat nyitunk országszerte. A világ ötödik legnagyobb pénzügyi tanácsadó szervezetének tagjaként, Magyarországon pedig a legnagyobb hazai tulajdonban lévő könyvvizsgáló és tanácsadó cégként a gazdasági tanácsadói szektor magas szintű és komplex szolgáltatásait nyújthatod széles körben tevékenykedő magyar és nemzetközi ügyfélkör számára.

 

Milyen is valójában a BDO? Kollegáink bemutatják:

 

 

Sikerünk kulcsa a #közösség, a #tudás és a #teljesítmény!

 

 

Miért a BDO?

  • Nálunk fontos az egyéniséged és személyiséged. Annak ellenére, hogy a BDO egy nagyon stabil és erős nemzetközi brand, számunkra nagyon meghatározó, hogy milyen egyéniségek képviselik azt.
  • A számviteli, adóügyi és tanácsadó cégek vezető globális szervezete.
  • A COVID19 ellenére is 7,8% -os növekedést produkált 2020-ban, ami 10,3 milliárd USD hozott és világszerte 167 országban 91 054 munkavállalót foglalkoztatunk.
  • Erős és stabil brand a piacon, ügyfeleink szintén sikeres cégek, így növekedik a BDO szervezete is évről évre.
  • A pandémiás helyezt ellenére a BDO növelte a márka értékét, ezzel megtartva pozícióját a világ 10 legértékesebb és legerősebb iparági szolgáltatás nyújtó márkájaként (Brand Finance 2021).
  • Fókuszban a Exeptional Cliente Service: Ha csatlakozol a BDO-hoz azt jelenti, hogy az ügyfeleknek profi szakértelmet biztosítasz.
  • Olyan szakemberek dolgoznak nálunk, akik befogadják a tudást és folyamatosan képzik magukat, hogy ezáltal kollégáikat is inspirálják és az ügyfeleinknek is többet nyújtsanak időről időre.
  • A BDO egy olyan vállalat, amely kötelességének érzi, hogy fenntarthatósági tanácsokat kínáljon minden egyes szolgáltatásában.
  • Folyamatosan nyitottak vagyunk a digitalizációra és az állandó változásokra, hogy növeljük ügyfeleink számára az értéket, amit képviselünk és javítsuk hatékonyságunkat a piacon.
  • Az innovatív szolgáltatásnyújtás összhangban áll az ügyfelek növekvő preferenciájával a digitális csatornák és funkcionalitás terén.

 

Milyen a BDO támogató környezete?

Nap mint nap biztosítjuk számodra az egyéni és szakmai fejlődés lehetőségét. A karriered folyamatos építésében segítségedre lesznek támogatott képzések, amiket mi 100%-ig biztosítunk.

A BDO-nál nem csak a szakmai tudás van előtérben, hanem a közösség is. Nálunk egy nyitott csapat része lehetsz és rugalmasan kezeljük a munkaidőt is, ami segít a munka magánélet egyensúly megtartásában is.

 

 

Milyen a BDO-nál dolgozni?

 

 

Csatlakozz csapatunkhoz: [email protected]

👉🏻 Nyitott pozíciók 👈🏻

Nézd meg egyes üzletágaink bemutatkozóit és döntsd el Te, melyik csapatban építenéd a karriered!