• Összetett keresés

Megjelenő 1 - 9 ből 14
1  2
08 július 2021

Az Amerikai Egyesült Államokban lezajlott elnökválasztást követően az OECD-nél új lendületet kapott a globális minimumadó-szabályozás (GloBE) kialakítása iránti igény, amelynek legfrissebb látványos fejleményeként 2021. július 1-én 130 ország és joghatóság csatlakozott a nemzetközi adóreform új...

/hu-hu/aktualitasok/aktualitasok/a-globalis-minimumado-szabalyozas-tortenete-es-varhato-hatasai
22 február 2021

Új trendek befolyásolják a vagyonosabbak gondolkodását, amelyek négy területen már egyértelműen kirajzolódnak: az adózásban, az áttelepülésekben, az új nemzedék változó szemléletében és a jövő tanácsadóival szembeni elvárások átalakulásában.

/hu-hu/aktualitasok/aktualitasok/a-vagyon-eszkoz-es-nem-identitas
11 január 2021

A vállalkozások adóterheinek csökkentése érdekében a kormány több, a vállalkozásokat kedvezően érintő adóváltozásról döntött az év végén.

/hu-hu/aktualitasok/aktualitasok/ujabb-adozasi-konnyitesek
20 október 2020

Bár Trump elnök újraválasztási esélyei kétségtelenül rosszul állnak, a választás még messze nem lefutott. Emlékezzünk arra, hogy négy évvel ezelőtt nagyjából ugyanekkorra hátrányból nyert Hillary Clintonnal, az akkori ellenjelölttel szemben. A nyertes kampányszlogen úgy szólt, hogy „Make America...

/hu-hu/aktualitasok/aktualitasok/az-amerikai-elnokvalasztas-varhato-adojogi-kovetkezmenyei
13 október 2020

A Hamburgi Adatvédelmi Hatóság 35,3 millió eurós bírságot szabott ki a ruházati cikkekkel foglalkozó svéd Hennes & Mauritz (H&M) német leányvállalatára.

/hu-hu/aktualitasok/aktualitasok/a-maganelet-nem-ellenorizheto
Megjelenő 1 - 10 ből 14
1 2