• Születésnapját ünnepli a BDO Solutions, a BDO Magyarország ERP és Business IT tanácsadási üzletága
Hírek:

Születésnapját ünnepli a BDO Solutions, a BDO Magyarország ERP és Business IT tanácsadási üzletága

15 szeptember 2022

Vadász Gábor , ERP & Business IT Tanácsadás | Chief Technology Officer |

A Magyarországi BDO Solutions üzletága 2021. szeptemberében indult, és azóta is lendületesen szolgálja ki ügyfeleit szoftverfejlesztési, tanácsadási és üzleti informatikai megoldásokkal. Az IT meghatározó szerepet tölt be a vállalatok stratégiájában és menedzsmentjében, így egyre nagyobb az érdeklődés a digitalizációs és automatizációs lehetőségek iránt, amelyek a vállalati versenyképesség- és hatékonyságnövelés elsődleges eszközeivé váltak az utóbbi évtizedben.

A BDO Solutions üzleti folyamatok automatizációjával, szoftverfejlesztéssel, és az ehhez kapcsolódó tanácsadással segíti a BDO ügyfeleit versenyképességük növelésében.

Lényeges szerepet töltenek be termékportfóliónkban a különböző reporting megoldások is, ezzel támogatva a változó gazdasági környezetben a döntéshozatalt. Fontos, hogy megbízható és könnyen értelmezhető jelentéseket adjunk át minél aktuálisabb, ha lehet valós idejű adatokra alapozva. Egy vállalatirányítási rendszer ebben kulcskérdés lehet, így ügyfeleink részére ERP megoldásokat is nyújtunk. Figyelembe véve a jelenlegi gazdasági helyzetet, igyekszünk a standard, dobozos megoldásokkal dolgozni, melyeket testre szabunk ügyfeleink egyedi igényei szerint, de csak a legszükségesebb mértékben. Ezzel tudjuk csökkenteni mind a bevezetési mind a fenntartási költségeket ügyfeleink számára. A BDO és a Microsoft közötti együttműködés már hosszú évekre tekint vissza, a reporting megoldásainknál a Power BI, vállalatirányítási rendszereknél pedig a Business Central (korábbi nevén Navision) megoldásait javasoljuk, de kérésre egyedi megoldásokat is készítünk nagyrészt – de nem kizárólag - Microsoft alapokon. A partnerségnek hála licencelés tekintetében is kedvezményes ajánlatokkal tudunk szolgálni.

Digitalizációs megoldásainkkal a monoton feladatok csökkenthetők, ezzel is elősegítve a munkaerő kapacitásunk optimalizálását. Fontos szerepet töltenek be a különböző kollaborációs megoldások, a home office „korszakban” ezeknek is egyre jelentősebb szerepe van.

Kulcsfontosságúnak tartjuk a kommunikációt, mivel az IT sokszor még idegen a munkavállalók egy részének. Tanácsadóink segítőkészsége és nyitottsága azonban hidat épít az ügyfelek és az informatikusok között; mindig törekszünk rá, hogy megtaláljuk a közös hangot, és minél tökéletesebben megismerjük, feltárjuk a valós üzleti igényeket.

Nagyon örülünk az elmúlt egy évnek, rengeteg nagyszerű ügyféllel találkoztunk és számos nagy tudású BDO-s kollégával volt lehetőségünk közösen megoldani az aktuális üzleti problémákat. Folyamatosan fejlődünk és igyekszünk mindig a legkorszerűbb, ugyanakkor a legmegbízhatóbb megoldásokat kínálni. Csapatunkat a jókedv, tanulási vágy és fiatalos lendület jellemzi, ami tapasztalattal kombinálva adja a Solutions lelkét. Sikeresnek ítéljük meg az indulásunkat és arra törekszünk, hogy a jövőben minél több elégedett ügyfelünk legyen.

Vállalatirányítás rendszer? Digitalizáció? Home office? Keressen minket bátran egyedi fejlesztési igényeivel, tanácsadással, vagy kész megoldásainkkal kapcsolatban.

Nagy Rita, ügyvezető

[email protected]