• Partnerségi megállapodást kötött a Budapesti Corvinus Egyetem és a BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadási üzletága
Hírek:

Partnerségi megállapodást kötött a Budapesti Corvinus Egyetem és a BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadási üzletága

04 február 2022

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Vállalati és Intézményi Kapcsolatok közreműködésének köszönhetően bronz fokozatú és szakmai gyakorlatra vonatkozó együttműködést kötött a BDO Magyarországgal, amely megállapodás keretében a vállalat számos módon járul hozzá az Egyetem működéséhez és fejlődéséhez a következő egy évben. 

A BDO Magyarország a legnagyobb magyar tulajdonban lévő pénzügyi tanácsadó vállalat, amely 1989 óta működik sikeresen hazánkban. A vállalat a hazai és nemzetközi környezetnek megfelelően nyújt segítséget ügyfeleinek, teljes körű könyvelői, könyvvizsgálati és tanácsadási szolgáltatás keretében.

Magyarország egyik legnagyobb pénzügyi tanácsadó vállalataként mindig is nagy hangsúlyt fektetettek a következő generációk szakmai támogatására, és arra, hogy hozzájáruljanak a magyarországi pénzügyi képzés színvonalának emeléséhez. Ezzel a céllal kötöttek partnerségi megállapodást 2022 februárjában az Egyetemmel.

A bronz fokozatú partnerség keretében a vállalat az egyetemi és diákprojektek tárgyi támogatásában vesz részt, segíti a hallgatók gyakornoki helyekhez és állásokhoz való hozzáférését, illetve aktív tehetséggondozással, vendégelőadásokkal és szakmai kurzusokkal teszi változatossá oktatást.

A BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadó Zrt. nagyon fontosnak tartja a Budapesti Corvinus Egyetemmel most megkötött megállapodását, ugyanis így a magas színvonalú képzés mellett a tehetségek szakmai támogatásával közösen teremthetnek így értéket az Egyetem hallgatóinak és az Egyetemnek.

Bízunk benne, hogy az együttműködés kölcsönösen hasznos eredményeket hoz mindkét fél számára a jövőben.