Sajtóközlemény:

COVID-19 Válságkezelő HUB

31 március 2020

 

A BDO Magyarország, mint felelős munkáltató a jelenlegi helyzetet és lehetséges következményeket mérlegelve, szükséges közegészségügyi óvintézkedéseket vezetett be a kollégák, családtagjaik és ügyfeleink egészségének megőrzése érdekében, hiszen a biztonság és egészség elsődleges.

Tudjuk, hogy minden vállalkozás számára kihívásokkal teli időszak következik. Mi azért vagyunk itt, hogy szakmai tudásunkkal és tapasztalatainkkal folyamatosan támogassuk Önt és vállalkozását ezekben a példátlan időkben is.

A cégcsoport informatikai környezetét úgy alakítottuk ki, hogy kollégáink munkavégzéshez szükséges adatai, alkalmazásai központi szerveren tárolódnak, a távoli munkavégzés feltételei adottak, ezért ügyfeleink továbbra is a tőlünk megszokott kiváló minőségben vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Továbbá, a BDO hálózat globálisan szinten minden országban figyelemmel kíséri az aktuális változásokat a Covid-19 kapcsán kialakult helyzetről, ezzel is támogatva világszerte ügyfeleinket a felmerülő kérdések minél gyorsabb és hatékonyabb megoldása érdekében.

Ennek céljából kialakítottunk egy ún. Covid-19 egyedi válságkezelő központot, ahol minden társiroda tájékoztat stratégiájáról és megoldási javaslatairól, miként tudják a vállalatok átvészelni ezt az embert próbáló időszakot.

Amennyiben felkeltettük érdeklődősét, illetve kérdései merültek fel a témával kapcsolatban kérjük, írjon az [email protected] email címre vagy hívja +3612353010 telefonszámot.

 

Tovább a COVID-19 HUB-ra