• BDO Magyarország exkluzív rendezvény - Kékszalag rajt
Hírek:

BDO Magyarország exkluzív rendezvény - Kékszalag rajt

22 július 2022


Összesen több mint 2500 vitorlázó 516 hajón állt rajthoz az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon, amelyet a BDO Magyarország partnerei és kiemelt ügyfelei a BDO exkluzív rendezvényének keretében kísérhettek végig a Jókai hajóról. Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereinknek és kiemelt ügyfeleinknek, hogy megtiszteltek minket részvételükkel!

A program keretén belül együtt követtük a Kékszalag rajtot és versenyt, ahol Szépvölgyi István a Magyar Vitorlás Akadémia szakértője mutatta be a rajt izgalmas pillanatait, amit aztán egy sétahajókázás követett.

A Jókai hajóról leszállva a Vaszary Galéria-ban zártkörű tárlatvezetést kaptunk, ahol megcsodálhattuk a kiállított műtárgyakat. ViktoriaVarga divattervező és Molnár Zsófia a Sophie Molnar Design megalkotója egy páratlan bemutatóval kápráztattak el minket, ahol gyönyörű ruhák és ékszerek vártak bennünket.

A nap zárásaként egy közös ebéddel kedveskedtünk vendégeinknek, amit a Vaszary Galéria kertjében fogyasztottunk el festői környezetben.

Büszkék vagyunk arra, hogy az év legrangosabb és legnagyobb vitorlás eseményén részt vehettünk, ahol a kapcsolatépítés, a kultúra szeretete, és megannyi felejthetetlen pillanat is helyett kapott ezen a napon.